Cleaning Service Wijdenes

U kunt voor al u facilitaire werkzaamheden bij ons terecht. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden! Van dagelijks/periodiek schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot kantinediensten en kantinebevoorrading: wij nemen u dit graag uit handen.

Sommige schoonmaakdiensten vergen meer aandacht of speciale zorg. Denk aan speciale schoonmaakdiensten zoals het reinigen van gevels en vloeren. Cleaning Service Wijdenes beschikt over de juiste middelen, materialen, machines, kennis en medewerkers om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij bieden een breed pakket aan van diensten. Al uw specialistische schoonmaakdiensten kunt u aan ons toevertrouwen.

Dagelijks/periodiek schoonmaakonderhoud
Cleaning Service Wijdenes verzorgt voor u de dagelijkse en periodieke interieurreiniging. Op basis van uw wensen stellen we een planning met werkzaamheden op. Deze worden door een registratiesysteem bewaakt en inzichtelijk gemaakt.


Wij werken met het Green Care Professional systeem, waarmee wij als partner volledig voldoen aan uw wensen en eisen rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen.

green-care


Glasbewassing
Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig gedaan wordt. Glazenwassen is een vak. Een vak dat door specialisten uitgevoerd moet worden. Cleaning Service Wijdenes werkt samen met specialistische glazenwassers, die meedenken met uw wensen en behoeften.

Kantinediensten en - bevoorrading
Of het nu gaat om koffie(klaar)zetten, om het voorbereiden van de lunch, of bevoorrading van de kantine: we denken graag met u mee. Deze werkzaamheden zijn veelal goed te combineren met de schoonmaakwerkzaamheden. Cleaning Service Wijdenes biedt een all-in service. Zo kunnen we ook toilet- en handdoekpapier, dispensers en aanverwante artikelen leveren.